To τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε χθες βράδυ το δεύτερο live του Big Brother.
Στο τιμόνι της παρουσίασης φέτος βρίσκονται ζωντανά ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.
Το δεύτερο live του ριάλιτι κατάφερε (αλίμονο…) να σημειώσει ποσοστό 13,3% στο δυναμικό κοινό και 13% στο σύνολο του κοινού.
Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο περσινός παρουσιαστής του ριάλιτι, που από ότι φαίνεται παρακολουθεί το ριάλιτι «κάρφωσε» με μία ανάρτησή του στο twitter το καστ.
«Κακά τα ψέματα! Το περσινό καστ ήταν ΚΑΡΑΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!
Υγ. Τι ωραία που είναι να το βλέπεις ανέμελα και χωρίς άγχος από το κρεβάτι σου».
(Να σε πιστέψουμε τώρα εμείς, αγαπητέ Χάρη;)
Νωρίτερα, δε, είχε εξομολογηθεί ότι το μήνυμα που έχει λάβει πιο πολύ από την προηγούμενη Κυριακή που ξεκίνησε το Big Brother ήταν το: «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα», βάζοντας τον καλό του φίλο Γιώργο Λεμπέση να το τραγουδήσει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας