Αγνώριστη η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές
Οι φωτογραφίες τα λένε όλα
Ούτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία.
Η εκρηκτική παρουσιάστρια έχει υπβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις (μύτη, αυξητική στήθους), σε αλλαγή χρώματος μαλλιών και, αφημένη σε χέρια ειδικών, ντύνεται και εμφανίζεται με τρόπο που την κολακεύει, αλλά και την κάνει να…πουλάει.
Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, δεν ήταν πάντα μια ξανθιά «Μπάρμπι».
Έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτό το έχει παραδεχτεί η ίδια δημοσίως. Πέρασε από πολλά και διάφορα στάδια, μέχρι να τα βρει με τον εαυτό της και να καταλήξει στην εικόνα που γνωρίζουμε σήμερα.
Μια χαρά εντυπωσιακή και τότε η Κατερίνα, αλλά όχι αυτή που ξέρουμε
Η εμφάνισή της αρκετά χρόνια πριν είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ξέρουμε σήμερα. Το μελαχρινό κορίτσι στην φωτογραφία είναι η Κατερίνα Καινούργιου- δύσκολα θα την αναγνώριζε κάποιος!
Τότε εργαζόταν στο Mega και στην πεντάδα της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το πρωί».
Έτσι εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε» σε ρόλο ρεπόρτερ.
Όταν βλέπετε την παρακάτω φωτογραφία, αναγνωρίζετε την ξανθιά παρουσιάστρια;
Τα όμορφα μάτια της, πάντως, παραμένουν ολόιδια!
- Κλούνεϊ-Τραμπ: Μετωπική σύγκρουση για τη γαλλική υπηκοότητα – «Μέτριος τύπος»
- Κρήτη: Σφαγμένα δεκάδες ζώα του βρήκε κτηνοτρόφος στο Ηράκλειο – Συνελήφθησαν τρεις άνδρες
- Πώς τα μονοπώλια έγιναν ένας απ’τους μεγαλύτερους κινδύνους του 2025
- MEGA: Πρωταγωνιστής στην τηλεθέαση το 2025
- Πώς άλλαξε ο πόλεμος στην Ουκρανία την ΕΕ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον τελικό του Betsson Super Cup



