Τόλης Βοσκόπουλος – Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο του τραγουδιστή
Το πρωί της Κυριακής, σχεδόν 40 ημέρες μετά τον θάνατό του, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του ερμηνευτή στο Α’ Νεκροταφείο, σε κλίμα συγκίνησης
Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του αλλά, στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και σε όσους τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του. Οι γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου δεν σταματούν να του αφιερώνουν λόγια αγάπης στα social media τους.
Το πρωί της Κυριακής, σχεδόν 40 ημέρες μετά τον θάνατό του, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο του ερμηνευτή στο Α’ Νεκροταφείο, σε κλίμα συγκίνησης.
Λίγες ώρες νωρίτερα, η Άντζελα Γκερέκου είχε γράψει στο Instagram της: «Αύριο 22 Αυγούστου στις 12.15 θα πραγματοποιηθεί στο Α νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο των σαράντα ημερών του αγαπημένου μας Τόλη. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν παρακαλούνται να τηρούν τα μέτρα προστασίας για την υγεία όλων. Σας ευχαριστούμε πολύ».
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης
- Η Νέα Αριστερά για τον Άλκη Ρήγο: Σπάνια πολιτική και ανθρώπινη ποιότητα





