Πρίγκιπας Κάρολος – Έστειλε επιστολή στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου με αφορμή τις φωτιές
Συγκινητική ήταν η επιστολή του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου, ο οποίος, δηλώνει ότι τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος είναι συγκλονισμένοι από την καταστροφή.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε επιστολές και μηνύματα συμπαράστασης από ξένους ηγέτες, οι οποίοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους και την υποστήριξή τους για τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα.
Συγκινητική ήταν η επιστολή του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου, ο οποίος, αφού δηλώνει ότι τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος είναι συγκλονισμένοι από την καταστροφή, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι συνδέεται βαθιά με την Ελλάδα και ότι του είναι «οδυνηρό να σκέφτεται τον πόνο που εσείς και η όμορφη χώρα σας πρέπει να υπομείνετε. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί σας και με όλους τους Έλληνες αυτές τις δύσκολες και ανησυχητικές στιγμές».
Ο Πρίγκιπας υπογραμμίζει την ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες όλων μας για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής, πριν πληγούμε από ακόμη μεγαλύτερες καταστροφές.
- Το απίθανο σερί της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague
- Η Πολωνία σχεδιάζει την απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Συνταξιοδότηση: Τα εύθραυστα ηλικιακά όρια ηλικίας και το προσδόκιμο ζωής – Πότε θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις
- Πώς η πρώην στυλίστρια της Σάρα Φέργκιουσον κατέληξε (κι αυτή) από το παλάτι στη φυλακή
- Τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα diverse ανθρώπινο δυναμικό στις επιχειρήσεις
- Ματίνα Παγώνη για το βρέφος με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο: «Από φωτογραφίες δεν βγάζουμε διαγνώσεις»




