Η χειρότερη κατάδυση στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων
Η Καναδή αθλήτρια των καταδύσεων Πάμελα Βάρε σημείωσε 0,0 στα 3 μέτρα γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Στο τελευταίο της άλμα σε μια προσπάθεια να προκριθεί στον τελικό, δεν ολοκλήρωσε την άσκησή της με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με 0,0 από τους κριτές!
Η ίδια σχολιάζοντας την κακή της στιγμή ανέφερε:
«Θα μπορούσε να έχει συμβεί σε οποιονδήποτε, αλλά συνέβη σε μένα τη λάθος στιγμή. Αλλά είμαι περήφανη γιατί έχω κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να φτάσω εκεί που είμαι και είμαι άνθρωπος, μου επιτρέπεται να κάνω λάθη.
Ελπίζω ότι θα συνηθίσετε να με έχετε δίπλα μου γιατί δεν πάω πουθενά, δεν τα παρατάω. Αυτός ο ανταγωνισμός δεν με καθορίζει και δεν θα τον αφήσω να με νικήσει.»
Δείτε την εν λόγω προσπάθεια:
Pamela Ware haciendo un homenaje a Arantxa Chávez#Respect 👏🏽 pic.twitter.com/tuKKxKkDqA
— milMASks ha volvido (@milfMASks) July 31, 2021
- «Ποιο είναι το κόστος ενός πιθανού… διαζυγίου του Αταμάν με τον Παναθηναϊκό»
- Η μαγική εικόνα των δημοσκοπήσεων
- Θεσσαλονίκη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τις δολοφονίες των δύο γυναικών στη Μενεμένη – Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι
- Πόσα κέρδισαν τα ελληνικά ξενοδοχεία το 2025 – Ποια ξεχώρισαν σύμφωνα με έρευνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (3/2): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στη Euroleague και την Εθνική
- Σύντομα θα μπορείτε να επισκεφθείτε το εφηβικό δωμάτιο του Ντέιβιντ Μπόουι – «Ολόκληρος ο κόσμος μου»
- Νέα Πέραμος: Έξι μέρες ήταν ζωντανός ο 27χρονος πριν τον εκτελέσουν – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
- Πόσο αναγκαίο είναι το συνταγματικό «φρένο χρέους» – Η σύγκριση με τη Γερμανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/finn-h-o4F7IzxjGZ4-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442