Στην Ισπανία γιορτάζουν τα 50 χρόνια από το γύρισμα των «Τρωάδων» του Μιχάλη Κακογιάννη
Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από το γύρισμα των Τρωάδων στο χωριό Ατένθια (Atenzia).
Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από το γύρισμα των Τρωάδων στο χωριό Ατένθια (Atenzia).
Με αφορμή την επέτειο αυτή, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από εκδηλώσεις. Έχουν προγραμματιστεί δύο διαλέξεις από τους Ραφαέλ ντε Ισπάνια και Αλεχάντρο Βαλβέρδε Γκαρθία, μια έκθεση φωτογραφίας, μια ξενάγηση, μια ειδική επετειακή έκδοση ενός βιβλίου και η προβολή της ταινίας «Τρωάδες» σε υπαίθριο χώρο.
Θα παρευρεθούν ηθοποιοί που συμμετείχαν στα γυρίσματα, καθώς και η Πρέσβης της Κύπρου στη Μαδρίτη. Συμμετέχει το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Πρόκειται για μια διαχρονική πρωτοβουλία του καθηγητή Αλεχάντρο Βαλβέρδε Γκαρθία, ο οποίος τιμά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τη συνεργασία του.


- «Πάγωσαν» στην Γκενκ: Τραυματίστηκε ο Καρέτσας (pics)
- Κοζάνη: Σύλληψη 26χρονου για ληστεία
- Αληθινές γυναίκες – Η ποικιλομορφία των σωμάτων επιμένει στην Eβδομάδα Mόδας του Λονδίνου εν μέσω «επιδημίας» ενέσεων αδυνατίσματος
- Αυξάνουν την πίεση στο Ιράν οι ΗΠΑ – Πράξη επιθετικότητας οποιοδήποτε πλήγμα, λέει η Τεχεράνη
- Έχει έρθει η εποχή του «νόμου του ισχυρού» – Ο ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Η Ίντερ είναι έτοιμη να κάνει το «μπαμ» με τον Σιμεόνε
- Πλησιάζει η ώρα για τις φορολογικές δηλώσεις – Ποιους καλεί πρώτη φορά η Εφορία
- Κυψέλη: Άφαντος ο 64χρονος που επιχείρησε να βιάσει δίδυμα ΑμεΑ – «Πιστεύω ότι έχει φύγει για την Αλβανία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442