Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε με σχετική ευκολία την Αμερική με 14-5 στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά και προκρίθηκε ως πρώτη και αήττητη στα προημιτελικά.
Εκεί θα βρει το Μαυροβούνιο, το οποίο μετράει τρεις συνεχόμενες τέταρτες θέσεις στις τελευταίες Ολυμπιάδες. Ο αγώνας για την πρόκριση στα ημιτελικά θα διεξαχθεί το πρωί της Τετάρτης στις 9:30.
Παράλληλα με τους προημιτελικούς, έγινε γνωστό και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε του τουρνουά, με τον μεγάλο τελικό να είναι προγραμμισμένος για την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 10:30.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα (8/2, 13:00) και ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Καρδίτσα (8/2, 16:00), για την 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL.