Αγγελική Νικολούλη: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ για την εκπομπή της στο MEGA
Φέτος τα φώτα του «Τούνελ» θα ανάβουν στο Μεγάλο Κανάλι.
Η Αγγελική Νικολούλη τη νέα σεζόν θα αναζητά την αλήθεια από τη συχνότητα του MEGA. To Μεγάλο Κανάλι ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο και μάλιστα εκείνη έστειλε το πρώτο της μήνυμα πριν κυκλοφορήσει το επίσημο τρέιλερ για την εκπομπή της, η οποία σημειώνεται πως δεν θα αλλάξει όνομα.
«Φως στο Τούνελ», λοιπόν στο MEGA από τον Οκτώβρη.
«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.
Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.
Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμά της.
Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial)
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών



