
Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει στο φακό της μητέρας της και αυτοσαρκάζεται
Η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει το καλοκαίρι, καθώς μπορεί να απολαμβάνει και τα αγαπημένα της water sports, αλλά και χαλαρές βουτιές
Tις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη.
Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει το καλοκαίρι, καθώς μπορεί να απολαμβάνει και τα αγαπημένα της water sports, αλλά και χαλαρές βουτιές σε θάλασσα και πισίνες.
Αυτή την φορά, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε σε μία πισίνα με την μητέρα της, Μαρία, η οποία όπως φαίνεται έχει ταλέντο στην φωτογραφία.
Απαθανάτισε την κόρη της να φοράει ένα πολύχρωμο μπικίνι και να ποζάρει ξαπλωμένη πάνω σε μία ξαπλώστρα μέσα στο νερό.
Στην λεζάντα της φωτογραφίας, η παρουσιάστρια που είναι γνωστή πλέον για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της, έγραψε:
«Με έβγαλε η μαμά αυτή την φωτό κι όταν την είδα μου ήρθε η ατάκα από το “the κόπανοι”: “Ααααααγοοοοοοραααεερεεεεε, , χεεεεεεεεεελιιιιιι….”».
Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram:
- Μια βιβλιοθήκη στην Οξφόρδη ως «ζωντανή χρονοκάψουλα»
- Οικονομικών φόρουμ Δελφών: Συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση
- Η γνώριμη Μονακό στον δρόμο του Ολυμπιακού: Οι κοινοί πρωταγωνιστές και οι προηγούμενες ματσάρες (vids)
- ΗΠΑ: Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
- Greece Expands List of Protected ‘Untouched Beaches’
- «Ξέσπασε» ο Γκουαρντιόλα με τις τιμές των εισιτηρίων του Μουντιάλ: «Το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους»


