Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: Ο δικός τους επίγειος παράδεισος στην Τήνο

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Ο δικός τους επίγειος παράδεισος στην Τήνο

Το ζευγάρι έχει φτιάξει ένα παραδεισένιο σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κοσμοπολίτικες βίλες της Μυκόνου

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας έχουν φτιάξει ένα απίθανο εξοχικό σπίτι στην Τήνο, εκεί οπού έχουν ζήσει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους, όπως τη βάφτιση των παιδιών τους πριν μερικά χρόνια, εκεί οπού ο έρωτάς τους ανθίζει κάθε καλοκαίρι, εκεί οπού μπαμπάς και μαμά γίνονται παιδιά για χάρη των δικών τους παιδιών και «γράφουν» όμορφες αναμνήσεις που πάντα το νησί αυτό θα τους θυμίζει τη σημαίνει ευτυχία!

Η Ρούλα Ρέβη σχεδόν καθημερινά μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα κι έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει και φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι τους στο Κυκλαδίτικο νησί.

Παραδοσιακό με vintage διακόσμηση, άνετους χώρους, μια απίθανη αυλή και φυσικά με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.

Το ζευγάρι έχει φτιάξει ένα παραδεισένιο σπίτι στο κυκλαδίτικο νησί που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κοσμοπολίτικες βίλες της Μυκόνου.

Με μεράκι και αγάπη οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα μαγικό μέρος και εκεί περνούν σχεδόν όλο τους το καλοκαίρι ενώ κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις.

Σε μια από τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη φωνόγραφος, σημείωσε στη λεζάντα: «Ένας μικρός παράδεισος» και πραγματικά έτσι είναι.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024