Ηλίας Ψινάκης: Αποκάλυψε τι ήθελε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην κηδεία του
Όσα είχε πει ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος στον Ηλία Ψινάκη
Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, μετά από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας το πανελλήνιο στο πένθος.
Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7) στις 15:00 συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος θα βρεθούν σε λίγες ώρες στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών, ώστε να αποχαιρετήσουν τον Τόλη Βοσκόπουλο για τελευταία φορά.
H σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ζητά από όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να τηρήσουν όλους τους κανόνες δημόσιες υγείας εξαιτίας του κοροναϊού.
Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη
Με δυο φωτογραφίες από τον γάμο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα, αποχαιρέτησε ο Ηλίας Ψινάκης τον αγαπημένο καλλιτέχνη.
Ο ίδιος αποκάλυψε παράλληλα πως οι δυο τους είχαν συνεννοηθεί πως όποιος πεθάνει πρώτος, ο άλλος θα πάει στην κηδεία του ντυμένος στα λευκά.
«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες.
Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος ,μάγκας και πολύ καλός μου φίλος!!! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας: “Οποίος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία.
Η φωτό είναι από τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα στο γάμο του Τόλη και της Άντζελας που είχα πάει με τον Σάκη…» έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης.
- Ρούμπιο για Ιράν: Αυτή η επιχείρηση χρειαζόταν να γίνει – Θα μας άρεσε να δούμε το καθεστώς να αντικαθίσταται
- Φάμελλος: Καμία στρατιωτική εμπλοκή του κράτους και της κυβέρνησης στην επέμβαση ΗΠΑ – Ισραήλ
- Τσιτσιπάς: Εκτός του Τop-40 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά μετά το 2018!
- Κατασκοπεία στη Σούδα: Φωτογραφίες του αεροπλανοφόρου «Gerald Ford» είχε ο Γεωργιανός
- Η βασιλική συντάκτρια της Daily Mail διαψεύδει παράνομη συλλογή στοιχείων για τον πρίγκιπα Χάρι
- Γκιντεόν Λεβί – Ηaaretz: Ο πόλεμος είναι το όπιο των ισραηλινών μαζών





