Ναταλία Γερμανού: To σχόλιό της για το διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για τον χωρισμό τους στο Twitter.
Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.
Σε αυτή, η παρουσιάστρια σημειώνει ότι όπως εκατομμύρια άλλοι έτσι και η τραγουδίστρια με τον πρώην ποδοσφαιριστή ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν. Όμως, η ζωή προχωράει.
«Η Δέσποινα και ο Ντέμης, η Ελένη και ο Γιάννης, η Φαίη και ο Γιώργος, η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε, χώρισαν. Η ζωή συνεχίζεται. Και η δική τους και η δική μας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε το tweet της:
Η Δέσποινα και ο Ντέμης, η Ελένη και ο Γιάννης, η Φαίη και ο Γιώργος, η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε, χώρισαν.
Η ζωή συνεχίζεται. Και η δική τους και η δική μας 🤷🏻♀️— Natalia Germanou (@nataliagermanou) July 15, 2021
Θυμίζουμε ότι ο manager της Δέσποινας, Γιώργος Αρσενάκος, δημοσίευσε το πρωί της Πέμπτης (15/7) μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα




