Ναταλία Γερμανού: To σχόλιό της για το διαζύγιο Βανδή – Νικολαΐδη
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για τον χωρισμό τους στο Twitter.
Με ανάρτησή της στο Twitter, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.
Σε αυτή, η παρουσιάστρια σημειώνει ότι όπως εκατομμύρια άλλοι έτσι και η τραγουδίστρια με τον πρώην ποδοσφαιριστή ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν. Όμως, η ζωή προχωράει.
«Η Δέσποινα και ο Ντέμης, η Ελένη και ο Γιάννης, η Φαίη και ο Γιώργος, η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε, χώρισαν. Η ζωή συνεχίζεται. Και η δική τους και η δική μας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε το tweet της:
Η Δέσποινα και ο Ντέμης, η Ελένη και ο Γιάννης, η Φαίη και ο Γιώργος, η Σίσσυ και ο Θοδωρής. Όπως εκατομμύρια άλλοι, ερωτεύτηκαν, καψουρεύτηκαν, παντρεύτηκαν, κάτι χάλασε, χώρισαν.
Η ζωή συνεχίζεται. Και η δική τους και η δική μας 🤷🏻♀️— Natalia Germanou (@nataliagermanou) July 15, 2021
Θυμίζουμε ότι ο manager της Δέσποινας, Γιώργος Αρσενάκος, δημοσίευσε το πρωί της Πέμπτης (15/7) μία ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν τελεσίγραφο σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο
- Νέα διάκριση για Μουζακίτη και Καρέτσα: Στους κορυφαίους νέους παίκτες σύμφωνα με το CIES (pics)
- Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να ευθύνεται για την έκρηξη – Χωρίς έλεγχο για 12 χρόνια οι σωληνώσεις
- Φάμελλος: Ρουσφέτια, υποκλοπές και σκάνδαλα διαβρώνουν την εμπιστοσύνη προς την πολιτική και τους θεσμούς
- Φοινικούντα: Αγωγή από την αδελφή του 68χρονου θύματος για να κηρυχθεί ανάξιος κληρονόμος ο ανιψιός
- Μετά τις αποδοκιμασίες πριν λίγες εβδομάδες, ξανά αποθέωση για τον Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι (vids)


