
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φουλ ερωτευμένη η παρουσιάστρια
Ποζάρει με τον σύντροφό της και δηλώνει δημοσίως την αγάπη της.
Στην καλύτερη φάση της ζωής της φαίνεται πως είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα τη νέα σεζόν.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο ΣΚΑΪ και ανυπομονεί να βγει στον αέρα. Αρχικά η συμφωνία με τον σταθμό ήταν να αναλάβει την παρουσίαση του γνωστού ριάλιτι, Αγρότης μόνος ψάχνει, ένα πρόγραμμα το οποίο φαίνεται να «παγώνει» για την ώρα. Έτσι, θα βρεθεί ξανά στο My Style Rocks, το οποίο είχε παρουσιάσει και στο παρελθόν.
Για την ώρα πάντως, η ίδια δείχνει να ξεκουράζεται και να απολαμβάνει το καλοκαίρι της, παρέα με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και η Κωνσταντίνα πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες τους στα social media.Όπως έκανε και σήμερα. Στη φωτογραφία που πόσταρε τους βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιά και την παρουσιάστρια να γράφει στη λεζάντα: «Amore mio».
Δείτε την παρακάτω:
- Ο Μαυροπάνος στο στόχαστρο της Νιούκαστλ και της Ντόρτμουντ – Τα δεδομένα για τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ
- Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Στη σκοτεινή επέτειο αντιτάσσουμε τον αισιόδοξο ορίζοντα μιας καλύτερης ζωής για όλους
- Όρμπαν: Αίρει το βέτο στην ΕΕ για χρηματοδότηση της Ουκρανίας λίγο πριν αποχωρήσει από πρωθυπουργός
- ΚΚΕ για 21η Απριλίου: Τιμάμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, τα θύματα της χούντας
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΔ’)
- Φοβερός και τρομερός ο Γουεμπανιάμα: Ο νεότερος παίκτης που παίρνει το βραβείο του καλύτερου αμυντικού (pic)




