Τζένη Μπαλατσινού: Η μικρή της κόρη ποζάρει με μαγιό και είναι κούκλα όπως η μαμά της
Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού έχουν ξεκάθαρα το modelling στο DNA τους
Λένε πως το μήλο δεν πέφτει μακριά από τη μηλιά, και οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, Αμαλία και Αλεξάνδρα, το αποδεικνύουν.
Μετά τις υπέροχες εικόνες που έχουμε δει από την Αμαλία, δεν μας ξαφνιάζει που και η 22χρονη Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έχει γίνει μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα.
Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική όπου και διαπρέπει μιας και πρόσφατα έγινε ambassador μιας εφαρμογής που δημιουργήθηκε στο κολέγιο που σπουδάζει.
Ωστόσο, αυτή την περίοδο η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου βρίσκεται στη χώρα μας όπου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές
Η νεαρή κοπέλα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram και μια φωτογραφία της από την παραλία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό.
Όπως θα δεις, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου διαθέτει έναν ιδιαιτέρως καλλίγραμμο κορμί και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.
Δείτε την υπέροχη φωτογραφία:
- Νιγηρία: Ο Τραμπ προειδοποιεί και για άλλους βομβαρδισμούς αν δεν σταματήσει η «σφαγή χριστιανών»
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία ζητά από τους αυτονομιστές του ΣΜΝ να αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέλαβαν
- Ονδούρα: «Συγχαίρει» η σοσιαλιστική κυβέρνηση της Ισπανίας τον εκλεκτό του Τραμπ
- Νιγηρία: Πλήγματα κατά του Ισλαμικού Κράτους εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ
- Κυβερνοασφάλεια: Αγορές με τη βοήθεια της AI και προσωπικά δεδομένα
- Ακίνητα: Έρχεται το price map για να βάλει τάξη στην αγορά


