Η Αγγλία κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Euro, καθώς επικράτησε με 4-0 της Ουκρανίας και πέρασε στους «4» της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από το 1996.
Μία ιστορική ημέρα για όλη την Αγγλία, καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση έσπασε κάθε τηλεοπτικό ρεκόρ στην αγγλική τηλεόραση.
Για την αγγλική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα το BBC, το παιχνίδι αυτό προσέλκυσε τηλεθέαση που έφτασε στα 20,9 εκατομμύρια!
Πρόκειται για ρεκόρ μέσα στο 2021, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας ξεπέρασε και τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Γερμανία για τη φάση των «16».
Ο Ράφα Μπενίτεθ στις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η ομάδα του ήταν «μέσα» στην διεκδίκηση της πρόκρισης για 70 λεπτά.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως η ομάδα του αντέδρασε τέλεια και πως απολαμβάνει το παιχνίδι.