Επιβλητική η Βραζιλία, διέλυσε με 94-67 τη διοργανώτρια του τουρνουά του Σπλιτ, Κροατία και προκρίθηκε ως 1η από τον 2ο όμιλο. Κακό ματς από τον Χεζόνια.
Επίδειξη δύναμης από τη Βραζιλία! Με μία σπουδαία εμφάνιση στο Σπλιτ, η Βραζιλία έδειξε ποιος είναι το… αφεντικό, καθώς διέλυσε την Κροατία του Μάριο Χεζόνια με 94-67 και κλείδωσε την πρόκριση της για τα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά ως πρώτη του δεύτερου ομίλου.
Οι Βραζιλιάνοι έκαναν… πάρτι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχοντας σε τρομερή ημέρα τους Χετσχάιμερ και Καμπόκλο που είχαν από 20 και 17 πόντους. Κακός ο Χεζόνια για τους Κροάτες, με τον άσο του Παναθηναϊκού να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με μόλις 9 πόντους, έχοντας 7/8 βολές και 1/7 σουτ!
Η Βραζιλία θα περιμένει τον αντίπαλο της στην επόμενη φάση, ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Ρωσία, με δεδομένη την πρόκριση του Μεξικό από τον 1ο όμιλο. Από την άλλη οι Κροάτες θα παίξουν τα… ρέστα τους απέναντι στην Τυνησία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.