Βαλαβάνη – Βασάλος: Ξέγνοιαστες στιγμές και βουτιές στην Ελαφόνησο
Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν στην Ελαφόνησο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και φροντίζουν να μας ενημερώνουν για τις ξέγνοιαστες στιγμές τους.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Είναι πολύ ερωτευμένοι και συγκατοικούν από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, η οποία δημιουργήθηκε μετά την συμμετοχή τους στο Survivor.
Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν στην Ελαφόνησο για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Έδειχναν να απολαμβάνουν τις στιγμές και σίγουρα αυτές οι διακοπές ήταν κάτι που και οι δύο χρειαζόντουσαν μετά από τόσους μήνες καραντίνα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd)
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ έδωσαν τελεσίγραφο σε Ουκρανία και Ρωσία να τερματίσουν τον πόλεμο μέχρι τον Ιούνιο
- Νέα διάκριση για Μουζακίτη και Καρέτσα: Στους κορυφαίους νέους παίκτες σύμφωνα με το CIES (pics)
- Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να ευθύνεται για την έκρηξη – Χωρίς έλεγχο για 12 χρόνια οι σωληνώσεις
- Φάμελλος: Ρουσφέτια, υποκλοπές και σκάνδαλα διαβρώνουν την εμπιστοσύνη προς την πολιτική και τους θεσμούς
- Φοινικούντα: Αγωγή από την αδελφή του 68χρονου θύματος για να κηρυχθεί ανάξιος κληρονόμος ο ανιψιός
- Μετά τις αποδοκιμασίες πριν λίγες εβδομάδες, ξανά αποθέωση για τον Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι (vids)


