Ηχηρή απάντηση του «OK!» στη μητέρα της Μαριαλένας – «Την προστατεύσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό»
Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή του περιοδικού OK!, Νίκου Γεωργιάδη και της αρχισυντάκτριας του περιοδικού, Φανής Πλατσατούρα, που πήρε την επίμαχη συνέντευξη
Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου μίλησε για την κόρη της και τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και την συνέντευξη που έδωσε η ίδια πριν λίγες μέρες στο περιοδικό OK!.
H ίδια δήλωσε: «Στην αρχή έβριζαν πάρα πολύ τη Μαριαλένα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Και εμένα μου έστελναν μηνύματα. Μετάνιωσα που έδωσα τη συνέντευξη στο ΟΚ!, όχι αυτά που είπα. Παραπλανήθηκα»!
Ηχηρή απάντηση
Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή του περιοδικού OK!, Νίκου Γεωργιάδη και της αρχισυντάκτριας του περιοδικού, Φανής Πλατσατούρα, που πήρε την επίμαχη συνέντευξη.
«Την προστατεύσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Να είναι καλά η κυρία Γεωργία, την αγαπάμε πολύ.
Κάτι την πείραξε που δεν έχει να κάνει με μας. Μας πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν ήθελε να γίνει αναπαραγωγή από τις συγκεκριμένες εκπομπές. Αυτό εμείς δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε, όπως καταλαβαίνετε.
Εμείς την αγαπάμε, θέλουμε η Μαριαλένα να σκίσει και -γιατί όχι;- να κερδίσει, να το πάρει και γυναίκα φέτος» είπαν, απαντώντας με αγάπη στην κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου.
- Βρετανία: Νέα αποστασία βουλευτή των συντηρητικών – Μεταπήδησε στο κόμμα του Φάρατζ
- Ρόκετς – Πέλικανς 119-110: Σπουδαία νίκη και ματς-ορόσημο για τον Ντουράντ (vids)
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 11 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο – Πάνω από 60 αγνοούμενοι
- Ιράν: η Ισλαμική Δημοκρατία στο σταυροδρόμι
- Όταν τα ντοκιμαντέρ γίνονται screen therapy: Από το πολιτικό χάος στη μαγεία της σύνδεσης και το προσωπικό στοίχημα ενός διάσημου σεφ
- Σχεδόν μισός αιώνας – Οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς «Δυναστεία» 45 χρόνια μετά την πρεμιέρα



