Ηχηρή απάντηση του «OK!» στη μητέρα της Μαριαλένας – «Την προστατεύσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό»
Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή του περιοδικού OK!, Νίκου Γεωργιάδη και της αρχισυντάκτριας του περιοδικού, Φανής Πλατσατούρα, που πήρε την επίμαχη συνέντευξη
Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου μίλησε για την κόρη της και τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη αλλά και την συνέντευξη που έδωσε η ίδια πριν λίγες μέρες στο περιοδικό OK!.
H ίδια δήλωσε: «Στην αρχή έβριζαν πάρα πολύ τη Μαριαλένα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Και εμένα μου έστελναν μηνύματα. Μετάνιωσα που έδωσα τη συνέντευξη στο ΟΚ!, όχι αυτά που είπα. Παραπλανήθηκα»!
Ηχηρή απάντηση
Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή του περιοδικού OK!, Νίκου Γεωργιάδη και της αρχισυντάκτριας του περιοδικού, Φανής Πλατσατούρα, που πήρε την επίμαχη συνέντευξη.
«Την προστατεύσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Να είναι καλά η κυρία Γεωργία, την αγαπάμε πολύ.
Κάτι την πείραξε που δεν έχει να κάνει με μας. Μας πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δεν ήθελε να γίνει αναπαραγωγή από τις συγκεκριμένες εκπομπές. Αυτό εμείς δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε, όπως καταλαβαίνετε.
Εμείς την αγαπάμε, θέλουμε η Μαριαλένα να σκίσει και -γιατί όχι;- να κερδίσει, να το πάρει και γυναίκα φέτος» είπαν, απαντώντας με αγάπη στην κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου.
- Θεσσαλονίκη: «Στη φάκα» αναισθησιολόγος για φοροδιαφυγή
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Γονείς για δεύτερη φορά, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
- NBA: Ξύλο μεταξύ παικτών και τέσσερις αποβολές στο Χόρνετς – Πίστονς (vid)
- Ιαπωνία: Το κόμμα της Τακαΐτσι εξασφαλίζει πλειοψηφία δυο τρίτων
- Δημοσκόπηση στη Γερμανία: Τα 2/3 των πολιτών θεωρούν τις ΗΠΑ μεγάλη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη
- Παναθηναϊκός: Η ετοιμότητα των Ναν και Σλούκα ενόψει Φενερμπαχτσέ

