Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: «Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας πριν τον τελικό

Survivor: «Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας πριν τον τελικό

Η μητέρα τα Μαριαλένας σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, εξηγεί γιατί στήριξε τον Σάκη και βάζει στη θέση της την Ελένη Χαμπέρη

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου μίλησε για την μοναδική γυναίκα του Survivor που πάει στον τελικό και αναφέρθηκε και στον Σάκη Κατσούλη.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» η Γεωργία Χαραλαμποπούλου είπε:

«Η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να “τις φάει”, που λέμε. Ανέβασα το συγκεκριμένο ποστ, γιατί ο Σάκης με πλήγωσε, αλλά κάποιοι τον παρομοίαζαν με τον πιλότο και στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, το έφτασαν στα άκρα».

Όσον αφορά στην περιπέτεια υγείας της κόρης της, τόνισε:

«Με τη Μαριαλένα δεν έχω μιλήσει. Αν ήταν κάτι σοβαρό αυτό που πέρασε, θα με ειδοποιούσαν από την παραγωγή».

Η ίδια υπογράμμισε: «Δεν φοβήθηκα ότι θα φύγει, ψήφισα όμως. Πάει η σύνταξη, πάει το δάνειο… Αφήσαμε το δάνειο απλήρωτο για να ψηφίζουμε. Παίρνω το σταθερό και ψηφίζω, ψηφίζω και μου ήρθε ένας λογαριασμός 300 ευρώ. Μετά μου ήρθε 150 ευρώ. Το δάνειο περιμένει τώρα γιατί έχουμε ψήφους».

Η κυρία Γεωργία πρόσθεσε:

«Πληγώθηκα από αυτά που είπε η Ελένη Χαμπέρη, γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είναι διπρόσωπη. Με ενόχλησε αφάνταστα. Είναι ένα παιχνίδι, αλλά δεν βγαίνεις να πάρεις θέση. «Κοπελιά μου, δεν ξέρεις, γιατί παίρνεις θέση, γιατί λες αυτά τα πράγματα». Εμένα η κόρη μου δεν θα μίλαγε ποτέ για τα προσωπικά. Έχασα πάσα ιδέα».

Και δήλωσε:

«Στην αρχή έβριζαν πάρα πολύ τη Μαριαλένα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Και εμένα μου έστελναν μηνύματα. Μετάνιωσα που έδωσα τη συνέντευξη στο ΟΚ!, όχι αυτά που είπα. Παραπλανήθηκα»!

Τέλος η μητέρα της γύρισε την μπιφτέκα: «Η Μαριαλένα θαυμάζει τον Σάκη. Εγώ πιστεύω, από αυτά που βλέπω από τα μάτια της, ότι είναι ερωτευμένη. Αλλά φοβάμαι, φοβάμαι μην πληγωθεί ξανά»!

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024