Το Survivor πλησιάζει στο τέλος του. Το βράδυ της Κυριακής 27/6, οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης παρακολούθησαν την τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, αφού μέσα στην εβδομάδα οι παίκτες πρόκειται να επιστρέψουν στην Αθήνα για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου.
Λίγο πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ευχάριστη αποκάλυψη στους παίκτες, οι οποίοι ξέσπασαν σε κλάματα ακούγοντάς την.
Ειδικότερα, ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι οι τέσσερις παίκτες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα και ο κόσμος θα κρίνει τη σειρά της κατάταξής τους.
Η έκπληξη που τους επιφύλασσε, όμως, αφορούσε στις οικογένειές τους, αφού το πρώτο πράγμα που θα κάνουν με την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη είναι να δουν και να αγκαλιάσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από 6,5 μήνες.
Οι Survivors δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά και τη συγκίνησή τους, μιας και έχουν να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους εδώ και αρκετό καιρό.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.