Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε με τον Ηλία Μπόγδανο για την συμπεριφορά των Amigos που τον ενόχλησε

Εκνευρισμένος φάνηκε στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης για το πως λειτουργούσαν στο αγώνισμα Ελλάδα – Ρουμανία ο Γιώργος Κόρομι κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε σχέση με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο Σάκης δεν έχασε την ευκαιρία και μίλησε στον Ηλία για αυτήν την κατάσταση:

«Είχαμε απέναντί μας πέρα από τους Ρουμάνους και τους δικούς μας τους Μπλε, που ήταν εν εξάλλω. Έπαιζα με Ρουμάνο κι άκουγα να φωνάζουν ελληνικά μέσα στα αυτιά μου. Ο Κόρο κι ο Ασημακόπουλος φώναζαν κάτι ψεύτικο μέσα στο αυτί του Ηλία.

Με τον Κόρο θεωρείστε εδώ μέσα αδέρφια κι έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές. Εντάξει μαζί μου υπάρχει θέμα από τα ατομικά αγωνίσματα και το έδειξαν αλλά σήμερα που ήταν το τελευταίο παιχνίδι κι είπαμε να το διασκεδάσουμε, όταν έπαιζες εσύ ο κολλητός του με έναν Ρουμάνο παίκτη και γκάριζε μέσα στα αυτιά σου. Δηλαδή δεν σέβεται. Δεν θα το έκανα αυτό σε κολλητό μου».

Έπειτα ο Σάκης Κατσούλης συνέχισε:

«Οι εικασίες μου σε ότι αφορά τις σχέσεις των τελευταίων τριών Amigos επιβεβαιώθηκαν. Δεν έχουν τόσο καλή σχέση και μετά την τελευταία ατομική ασυλία, έχουν απομακρυνθεί από τον Ηλία»

Ο Ηλίας Μπόγδανος συμφώνησε ότι τον αποσυντόνισαν κι ότι οι προσπάθειες που έκανε να τους προσεγγίσει, δεν έπιασαν τόπο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr