Από τη Μύκονο στις Μαλδίβες: Γνωστή Ελληνίδα ζαλίζει τους πάντες με το κορμί της
Καλοκαίρι: Καιρός για καλλίγραμμες φαντασιώσεις...
Το θανατηφόρο κορμί της Ιωάννας Μπέλλα αναδείχθηκε χάρη στον καύσωνα. Το καλλίγραμμο μοντέλο πήρε πριν λίγες μέρες τον σύντροφό του και πήγε για μπάνιο στην Ψαρού.
Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ερωτικά παιχνίδια στην κοσμική πλαζ και απολάμβαναν το καλοκαίρι με τον πιο απολαυστικό τρόπο.
Η Ιωάννα Μπέλλα στην Μύκονο
H Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλα ανησύχησε πολλούς με το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και χαίρει άκρας υγείας.
Αυτές τις μέρες, πάντως, το μοντέλο απολαμβάνει τον τροπικό ήλιο της Αyada στις εξωτικές Μαλδίβες και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους φαίνεται να το απολαμβάνει.
Τι να της πει κι η Μύκονος…
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
- Βραβείο Ειρήνης της FIFA: Απονεμήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ



