Από τη Μύκονο στις Μαλδίβες: Γνωστή Ελληνίδα ζαλίζει τους πάντες με το κορμί της
Καλοκαίρι: Καιρός για καλλίγραμμες φαντασιώσεις...
Το θανατηφόρο κορμί της Ιωάννας Μπέλλα αναδείχθηκε χάρη στον καύσωνα. Το καλλίγραμμο μοντέλο πήρε πριν λίγες μέρες τον σύντροφό του και πήγε για μπάνιο στην Ψαρού.
Οι δυο τους επιδόθηκαν σε ερωτικά παιχνίδια στην κοσμική πλαζ και απολάμβαναν το καλοκαίρι με τον πιο απολαυστικό τρόπο.
Η Ιωάννα Μπέλλα στην Μύκονο
H Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλα ανησύχησε πολλούς με το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και χαίρει άκρας υγείας.
Αυτές τις μέρες, πάντως, το μοντέλο απολαμβάνει τον τροπικό ήλιο της Αyada στις εξωτικές Μαλδίβες και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους φαίνεται να το απολαμβάνει.
Τι να της πει κι η Μύκονος…
- Κτήριο που σχεδίασε ο Βιτρούβιος ανακαλύφθηκε στην Ιταλία – Ποιος ήταν ο «πατέρας της αρχιτεκτονικής»
- Ρωσία: Η Βρετανία δεν πρέπει πλέον να αποκαλείται «Μεγάλη» λέει ο Λαβρόφ
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη
- Λαφαζάνης στην εξεταστική: Ποινικές ευθύνες για Μητσοτάκη, Βορίδη, Αυγενάκη – Καρφιά και σε Αποστόλου-Αραχωβίτη



