Σοφία Αλιμπέρτη: Καμάρωσε τον γιό της στην πρώτη του συναυλία στην Τεχνόπολη
Aνάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία, βρέθηκε και η μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη
Την πρώτη του μεγάλη συναυλία έδωσε χθες βράδυ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ο μικρότερος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Νικόλας.
Ο Νικόλας Βαρθακούρης που έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό με το όνομα “Good Job Nicky” έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική και παρότι το δικό του στυλ τραγουδιών διαφέρει κατά πολύ από εκείνο του Γιάννη Πάριου, καταφέρνει να ξεχωρίζει σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.
Χθες βράδυ ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία, βρέθηκε και η μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο αδερφός του Μιχαήλ οι οποίοι τον καμάρωσαν και έκαναν μερικές αναρτήσεις εκφράζοντας την περηφάνια που νιώθουν για εκείνον.
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι


