Τζάστιν Μπίμπερ: Διακοπές στη Μύκονο μαζί με τη σύζυγό του
Κάτω από άκρα μυστικότητα, η "απόβαση" του ζευγαριού στο νησί των Ανέμων
Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι το πρώτο μεγάλο όνομα της διεθνούς σόου μπιζ που έφτασε στη Μύκονο για το φετινό καλοκαίρι. Ο Καναδός σταρ της ποπ μουσικής επισκέφθηκε το νησί των Ανέμων κάτω από άκρα μυστικότητα. Η είδηση ότι βρίσκεται στη χώρα μας και το νησί των Κυκλάδων έγινε γνωστή από αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.
O Μπίμπερ επέλεξε να διασκεδάσει σε γνωστό μαγαζί και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του, οι οποιοί στη συνέχεια ανέβασαν τις φωτογραφίες στα social media.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ήταν ντυμένος casual με κίτρινο σορτς, λευκό t-shirt, λευκά sneakers και μαύρο καπέλο. Ο 27χρονος μουσικός αστέρας έφτασε στην Μύκονο με ελικόπτερο μαζί με την σύζυγό του Χάιλεϊ Μπόλντγουιν Μπίμπερ και έκατσε μόλις μια μέρα, ενώ όπου κι αν κυκλοφόρησε είχε μαζί του έναν πανύψηλο σωματοφύλακα.
- Σπανάκης: Οι δήμοι στην πρώτη γραμμή για μέτρα πρόληψης κατά των πυρκαγιών
- Ποια είναι η εμβέλεια των πυραύλων του Ιράν – Φτάνουν μέχρι την Ευρώπη;
- Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής μετά τη νίκη στην Ποντγκόριτσα
- Μαυροβούνιο – Ελλάδα 65-79: Σπουδαία νίκη με σούπερ Τολιόπουλο η Εθνική! (vids)
- Μπάρτσα και Ρεάλ τα δίνουν όλα για Ρόδρι
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Έλον Μασκ, Άντριου Τέιτ και ο κύριος Telegram επιμένουν Ντουμπάι – «Προτιμώ drones από φόρους»





