ΠΑΟΚ: Φιλικό με την Αϊντχόφεν στις 14/7 (pic)
Ο Δικέφαλος του Βορρά στις 14/7 θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadium», στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.
Το πρώτο φιλικό που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (21/6) ο ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, στις 14 Ιουλίου ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadium», σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» πρόσωπα και σχήματα, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ πέρσι αντιμετώπισε την Αϊντχόφεν στο Europa League και στο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες στο «Philips Stadium» ηττήθηκε με 3-2.
Αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά φιλικών που θα δώσει ο Δικέφαλος του Βορρά στην Ολλανδία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα υπόλοιπα φιλικά.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
We come back to Philips Stadium for a preseason friendly game against @PSV #PAOK #Reloaded pic.twitter.com/JKTchPhdrB
— PAOK FC (@PAOK_FC) June 21, 2021
- «H Λάτσιο είπε… όχι σε πρόταση της Τζένοα για Μανδά, στο κόλπο παραμένει η Γιουβέντους» (pic)
- Εκλογές στο Κόσοβο: Ξεκάθαρο προβάδισμα για το κόμμα του πρωθυπουργού Άλμπιν Κούρτι
- Η στιγμή που ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στην κόρη του για το ατύχημά του – Η συγκινητική απάντησή της
- Βαρδούσια: Η μοιραία πορεία των τεσσάρων ορειβατών – Τα πιθανά σενάρια της τραγωδίας
- Έκανε το στέλεχος της Interpol και είχε… κατ’ επάγγελμα τις απάτες – Απέσπασε 440.000 ευρώ σε 16 χρόνια
- Ο Γκρίλις σε μια ξέφρενη νύχτα μετά την ήττα από την Άρσεναλ


