Kατάρ: Αγοράζει ένα εκατ. εμβόλια ενόψει Μουντιάλ
Η κυβέρνηση του Κατάρ έχει σκοπό να εμβολιάσει όσους οπαδούς βρεθούν στο Μουντιάλ και δεν έχουν την δυνατότητα να λάβουν το αντίδοτο κατά του Covid.
Ο πρωθυπουργός του Κατάρ ανακοίνωσε ότι η χώρα του επιδιώκει να αγοράσει ένα εκατ. εμβόλια, προκειμέμου να παρέχει ισάριθμες δόσεις κατά του κορωνοϊού, στους οπαδούς που θα βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Όπως υποστήριξε σε κρατικά μέσα ο Σεΐχης Χάλιντ Μπιν Χαλίφα Αμπντουλαζίζ Αλ Θάνι: «Υπάρχει η πιθανότητα ορισμένες χώρες να μην είναι σε θέση να εμβολιάσουν όλους τους πολίτες τους. Το Κατάρ δεν θα επιτρέψει να εισέλθουν στα στάδια θεατές, οι οποίοι δεν θα έχουν εμβολιαστεί πλήρως.
Αυτός, λοιπόν, είναι ο λόγος που επί του παρόντος διεξάγουμε διαπραγματεύσεις με μία από τις εταιρείες, για την παροχή ενός εκατομμυρίου δόσεων εμβολίου.»
- Ο Μανωλάς έπιασε το μικρόφωνο στο γλέντι του Πανναξιακού για την άνοδο (vids)
- Η Τότεναμ κάνει «all in» για τον Ντε Τσέρμπι
- Σίγουρος ο Αντσελότι: «Η Ιταλία θα είναι στο Μουντιάλ»
- Οι ημέρες και ώρες των play outs στη Super League
- Έγινε πατέρας ο Μπρούνο – Επέστρεψε νωρίτερα από τη Νιγηρία (pic)
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Ποια είναι η ημερομηνία για τη σέντρα στη Super League της νέας σεζόν
- Το αναλυτικό πρόγραμμα των play offs 5-8 της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442