Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ποζάρει topless και τα Κουφονήσια παραληρούν
Φορώντας μόνο το κάτω μέρος ενός λευκού εσωρούχου και κρατώντας το πάνω στα χέρια της, το γνωστό μοντέλο ποζάρει με μοναδικό τρόπο στον φακό και προκαλεί εγκαφαλικά
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εκμεταλλεύτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ταξίδεψε μέχρι τα πανέμορφα Κουφονήσια.
Στο πανέμορφο νησιωτικών σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων, η παρουσιάστρια συνάντησε την πολύ καλή της φίλη, την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία βρισκόταν ήδη εκεί για διακοπές.
Με μια ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κατάφερε να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο Instagram και τα likes άρχισαν να πέφτουν κατά χιλιάδες.
Φορώντας μόνο το κάτω μέρος ενός λευκού εσωρούχου και κρατώντας το πάνω στα χέρια της, το γνωστό μοντέλο ποζάρει με μοναδικό τρόπο στον φακό και προκαλεί εγκαφαλικά.
«Room service», έγραψε στη λεζάντα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ολοκλήρωσε με αυτόν τον τρόπο την δυναμική της φωτογραφίας.
- Χειροπέδες σε μοντέλο για συμμετοχή σε συμμορία ληστών που «χτυπούσε» βενζινάδικα στην Αττική
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η «μαύρη τρύπα» 57,5 εκατ. ευρώ λόγω της επιστροφής στο 1914
- Πέθανε ο Μάκης Αμπατιέλος, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
- Αδιανόητο περιστατικό: Έφηβος άρπαξε το αυτοκίνητο της μητέρας του – Επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά
- Λόρα: Την είχε κουρέψει με τη βία ο πατέρας της – Ζήτησε από τη μαμά της να φύγουν μαζί
- Το στυλό Bic γιορτάζοντας τα 75α γενέθλιά του μεταμοφώθηκε σε ένα γιγαντιαίο φωτιστικό


