Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου ποζάρει topless και τα Κουφονήσια παραληρούν
Φορώντας μόνο το κάτω μέρος ενός λευκού εσωρούχου και κρατώντας το πάνω στα χέρια της, το γνωστό μοντέλο ποζάρει με μοναδικό τρόπο στον φακό και προκαλεί εγκαφαλικά
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εκμεταλλεύτηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ταξίδεψε μέχρι τα πανέμορφα Κουφονήσια.
Στο πανέμορφο νησιωτικών σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων, η παρουσιάστρια συνάντησε την πολύ καλή της φίλη, την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία βρισκόταν ήδη εκεί για διακοπές.
Με μια ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, κατάφερε να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο Instagram και τα likes άρχισαν να πέφτουν κατά χιλιάδες.
Φορώντας μόνο το κάτω μέρος ενός λευκού εσωρούχου και κρατώντας το πάνω στα χέρια της, το γνωστό μοντέλο ποζάρει με μοναδικό τρόπο στον φακό και προκαλεί εγκαφαλικά.
«Room service», έγραψε στη λεζάντα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ολοκλήρωσε με αυτόν τον τρόπο την δυναμική της φωτογραφίας.
- Ταξίδια: Οι 4+1 τάσεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο του 2026
- Ερντογάν: Συναντήθηκε με τον ντε φάκτο ηγέτη του Σουδάν – Τι του υποσχέθηκε
- Λούβρο: Υπό πίεση μετά από μια καταστροφική χρονιά
- Ράσφορντ: «Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα τι είχε περάσει η μητέρα μου»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών
- Ο Λαμίν Γιαμάλ έπαιξε ποδόσφαιρο με νεαρούς θαυμαστές του στο Ντουμπάι (vid)



