Αποθέωση για Μαυροπάνο από τους φιλάθλους της Άρσεναλ: «Έβαλε στην τσέπη του τον Χάαλαντ»
Τα καλύτερα λόγια είχαν να πουν οι φίλαθλοι της Άρσεναλ στα social media για την εξαιρετική εμφάνιση του Ντίνου Μαυροπάνου απέναντι στη Νορβηγία και τον Έρλινγκ Χάαλαντ
Εξαιρετικός ήταν χθες απέναντι στη Νορβηγία και φυσικά τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο Ντίνος Μαυροπάνος, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κατάφερε να πραγματοποιήσει μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και να δείξει μερικά καλά χαρακτηριστικά.
Μία εμφάνιση η οποία έφτασε μέχρι και την Αγγλία και συγκεκριμένα το Λονδίνο, καθώς ο Μαυροπάνος ανήκει στην Άρσεναλ. Ο νεαρός στόπερ, που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Στουτγκάρδη αποθεώθηκε στα social media της Αγγλίας από τους φιλάθλους της Άρσεναλ οι οποίοι είχαν μόνο καλά να πουν, ενώ μερικοί ζήτησαν και την επιστροφή του στην ομάδα τους!
«Ο Μαυροπάνος έβαλε στην τσέπη του τον Χάαλαντ», «Ο Μαυροπάνος εξελίχθηκε στη Γερμανία και είναι έτοιμος», «Ο ύπος έσβησε τον Λουκάκου και τώρα τον Χάαλαντ» και «είναι… διαβολικά γρήγορος, τι αμυντικός» ήταν μερικά από τα σχόλια των «κανονιέρηδων» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!
Dinos Mavropanos played the full 90 minutes as Greece beat Norway 2-1 in Malaga. ?? pic.twitter.com/RsbmgxSSZ8
— Chris Wheatley (@ChrisWheatley_) June 6, 2021
- Μια νύχτα μόνο: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο
- Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Η ιστορική μνήμη είναι ο οδηγός μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου»
- Η Αντέλ στο καστ, τα γυρίσματα στη Ρώμη – Όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία του Τομ Φορντ
- Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο στην Κορίνθου-Πατρών – Διακοπή κυκλοφορίας
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 25η Μαρτίου
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Προς ενιαίο κόμμα και απόρριψη κάθε συνεργασίας με τη ΝΔ


