EXIT Festival: Εμβόλια κατά του κορονοϊού σε καλλιτέχνες και κοινό
Το EXIT Festival ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δόσεις του εμβολίου κατά του κοροναϊού σε διεθνείς καλλιτέχνες και θεατές που θα συμμετάσχουν στις συναυλίες του φέτος το καλοκαίρι.
Το EXIT Festival ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δόσεις του εμβολίου κατά του κοροναϊού σε διεθνείς καλλιτέχνες και θεατές που θα συμμετάσχουν στις συναυλίες του φέτος το καλοκαίρι.
Το Μουσικό Φεστιβάλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Νόβι Σαντ της Σερβίας από τις 8 έως τις 11 Ιουλίου, αναμένεται να προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς η χώρα έχει θέσει στόχο να ανοίξει πλήρως από τις 21 Ιουνίου λόγω του «επιτυχούς προγράμματος μαζικού εμβολιασμού της και του σημαντικά μειωμένου αριθμού νέων κρουσμάτων Covid-19».
Το EXIT, που προσφέρει επίσης φέτος 3000 δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες του ιατρούς, έχει συνεργαστεί με το υπουργείο Υγείας της Σερβίας για να οργανώσει «μερικές χιλιάδες» εμβολιασμών κατά του κοροναϊού για διεθνείς καλλιτέχνες και θαμώνες του Φεστιβάλ «ως έναν τρόπο παροχής βοήθειας σε χώρες που επί του παρόντος έχουν ελλείψεις εμβολίων».
Πληροφορίες για το πώς θα γίνονται οι εμβολιασμοί θα ανακοινωθούν όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ το επόμενο διάστημα.
«Η Σερβία υπήρξε μία από τις παγκόσμιες ηγέτιδες στον μαζικό εμβολιασμό εδώ και μήνες» δήλωσε η πρωθυπουργός της Σερβίας Άννα Μπρνάμπιτς.
«Χάρη σε αυτό, έχουμε μια συνεχώς βελτιωμένη επιδημιολογική κατάσταση και το σχέδιο είναι να ανοίξουμε τη χώρα για συγκεντρώσεις, συναυλίες και Φεστιβάλ στις 21 Ιουνίου» τόνισε.
Στο φετινό EXIT θα εμφανιστούν οι David Guetta, Tyga, DJ Snake, Robin Schulz, Paul Van Dyk κ.ά.
- Η… ιδιαίτερη δήλωση του Κάιλ Γκάι: «Η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα στον κόσμο μετά το NBA»
- Φάμελλος: Κυβέρνηση σκανδάλων, από όπου και να την πιάσεις λερώνεσαι
- Ανάδειξη και προστασία του «Λεπροκομείου Καρλοβάσου»
- Ζάκυνθος: «Προβληματικά άτομα» χαρακτηρίζει τους γονείς που ζητούν την οριστική απομάκρυνσή της η παιδίατρος
- Η μητέρα του κακοποιημένου βρέφους στην Ηλεία είχε φύγει από το σπίτι της το 2024
- Τουρκία: Οι οπαδοί ανέβασαν πανό κόντρα στη Ρουμανία χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας της χώρας



