Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Τικίνιο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Στην Αθήνα έφτασε το βράδυ της Κυριακής (30/5) ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Τικίνιο Σοάρες, με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Οι Ερυθρόλευκοι έδωσαν μεγάλη μάχη και κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Λατινοαμερικάνο στράικερ, τον οποίο ήθελε διακαώς στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τον 30χρονο επιθετικό από την κοινή τους θητεία στην Βιτόρια Γκιμαράες τη σεζόν 2016/2017, με την παρουσία του Ιβηρα τεχνικού στον Ολυμπιακό να παίζει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Τικίνιο να αποδεχθεί την «ερυθρόλευκη» πρόταση.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έδωσε τα χέρια με τους Πειραιώτες και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Στις 22:00 έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και την Δευτέρα (31/5) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.
Μια σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, που προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ ικανό και ποιοτικό στράικερ, ο οποίος στην καριέρα του έχει πετύχει 91 γκολ σε 218 συμμετοχές. Από το 2017 μέχρι το 2020 ήταν βασικό στέλεχος της Πόρτο, με την οποία έπαιξε συνολικά σε 140 παιχνίδια και είχε 65 γκολ και 19 ασίστ σε 8.741 λεπτά, πριν μετακομίσει στην Κίνα έναντι 5.4 εκατ. ευρώ.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας με την προσθήκη του Βραζιλιάνου μπαίνουν με εντυπωσιακό τρόπο στη μεταγραφική περίοδο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες.
Πηγή: to10.gr
- Ο Τραμπ προσπαθεί να κάνει τσιφλίκι του το Kennedy Center – Από την ονοματοδοσία στο ντοκιμαντέρ της Μελάνια
- Όλοι εναντίον όλων για τη διαιτησία στη Serie A: «Καμπάνες», καταγγελίες διαιτητών και δηλώσεις για πολυβόλα
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά
- Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ


