Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι δίνει αρκετά τεράστια έπαθλα στους παίκτες που κερδίζουν τα αγωνίσματα. Το ταξίδι στο Μαϊάμι ήταν το τελευταίο από αυτά, όπου οι πέντε παίκτες, Μαριαλένα, Σάκης, Τριαντάφυλλος, Ελένη και Κόρο το απόλαυσαν στο έπακρον.
Τι θα δούμε όμως στο σημερινό επεισόδιο;
Το επόμενο έπαθλο θα είναι ακόμη ένα ταξίδι στο Μαϊάμι, αυτή τη φορά όμως η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…σε αγώνα! Όπως κυκλοφορεί στα social media, η ομάδα που θα κερδίσει θα βρεθεί στον αγώνα μπάσκετ των Bucks (η ομάδα του Γιάννη) εναντίον των Miami Heat.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας