H Aρμάνι Μιλάνο επιστρέφει σε Final Four έπειτα από 29 χρόνια και μαζί της επιστρέφει και ο Έτορε Μεσίνα.
Ο ιταλός προπονητής στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα υποστήριξε ότι η ιταλική ομάδα είναι το μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στους Μπλαουγκράνα, τονίζοντας όμως ότι είναι μεγάλη απόλαυση για τον ίδιον να βρίσκεται σε ένα Final Four χωρίς τον τίτλο του φαβορί.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Είμαστε 29 χρόνια μακριά από το Final 4. Tα επτά χρόνια της Μπαρτσελόνα είναι τίποτα μπροστά στα δικά μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο ιδιοκτήτης μας είναι τρομερός, οι φίλαθλοι το ίδιο. Το ιταλικό μπάσκετ χρειάζεται να βρίσκεται εδώ. Η Εθνική ομάδα μπορεί να φέρει επίσης έσοδα, χορηγούς, ενδιαφέρον στη χώρα. Είναι κάτι σημαντικό, πέρα από τη δική μας ομάδα.
Δεν είναι εύκολο να παίζεις πρώτη φορά σε Final 4. Οι βετεράνοι μας θα μας βοηθήσουν πολύ, πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα. Θα δείξουν το δρόμο. Το να είσαι εδώ με μια ομάδα της χώρας σου είναι πολύ σημαντικό. Αλλά και με την ΤΣΣΚΑ εκπροσωπούσαμε ένα έθνος. Στο παρελθόν ήμουν πάντα το φαβορί με τις ομάδες μου, τώρα δεν περιμένουν πολλοί να κερδίσουμε.
Αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά όμως. Είναι φανταστικό για μένα, το διασκεδάζω πολύ. Δίνω μεγάλη αξία στο ταξίδι μέχρι εδώ, στη δουλειά, στη συνέπεια. Το να είμαστε εδώ είναι κάτι σαν επιβράβευση για εμάς. Είμαι χαρούμενος. Μπορεί να είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου σε Final 4, θέλω να το απολαύσω».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.