European Super League: Πληρώνουν ακριβά την «ανταρσία» τους οι Big-6
Tην απόφαση τους να δημιουργήσουν την European Super League φαίνεται πως θα πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά, oι έξι κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας.
Τον περασμένο μήνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ υπέγραψαν για τη σύσταση της European Super League, προκαλώντας τεράστια αντίδραση μεταξύ των οπαδών ανά τον κόσμο.
Το εγχείρημα απέτυχε παταγωδώς και, όπως μεταφέρει το αγγλικό δίκτυο «Sky», οι έξι σύλλογοι ετοιμάζονται να συναντηθούν με την ηγεσία της Premier League, την επόμενη εβδομάδα, ώστε να συζητηθεί η ποινή τους.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι πιθανό να αποφασιστούν πρόστιμα «συνολικής αξίας δεκάδων εκατομμυρίων λιρών», με την εναλλακτική να αποτελείται από μία εφάπαξ πληρωμή συν ένα ποσοστό των εσόδων μετάδοσης.
Τα πράγματα, δε, μπορεί να γίνουν χειρότερα για τους κορυφαίους συλλόγους της Αγγλίας, αφού, νωρίτερα αυτό το μήνα, η λίγκα πρότεινε μέχρι και αφαίρεση πόντων.
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

