Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι συμβαίνει τελικά με τον Snik; – Η απάντηση της ίδιας
Η Παναγιώταρου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σε όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον ράπερ.
Μετά από την κοινή τους εμφάνιση πολλά ακούγονται για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον ράπερ Snik. Καθώς οι φήμες οργιάζουν θέλοντας τους δυο τους να είναι ζευγάρι, η Αλεξάνδρα έδωσε ξεκάθαρη απάντηση μέσω της εκπομπής «Έλα χαμογέλα!».
Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Open και στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα, υποστηρίζοντας πως με τον ράπερ είναι μόνο φίλοι.
«Είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη και ωραία. Οι φήμες τα λένε αυτά για τον Snik. Η Αλεξάνδρα δεν το επιβεβαίωσε. Με τον Snik είμαστε φίλοι. Θα υπήρχε μια συνεργασία αν δεν έμπαινα στη Φάρμα. Είχαμε συζητήσει για ένα βίντεο κλιπ που δεν έγινε. Αυτό είναι όλο. Το παιδί είναι μια χαρά, συμπαθέστατος, τον εκτιμάω και είναι υπέροχος στη δουλειά του. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μόνη μου» είπε η ίδια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)
- ΗΠΑ: Ο Μαδούρο ζητά την απόρριψη της ποινικής υπόθεσης εναντίον του
- Λουτσέσκου: « Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια των παικτών στην Ευρώπη»
- Βραζιλία: Στους 55 ανήλθαν οι νεκροί από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις – 13 οι αγνοούμενοι
- Conference League: Με Άλκμααρ ή Τσέλιε στους «16» η ΑΕΚ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Πέντε «βόμβες» σε μία απόφαση
- Europa League: Πρόκριση για Γκενκ (3-3) και Μπολόνια (1-0) – Αυτές είναι οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν

