Μεσανατολικό: Ο Άντονι Μπλίνκεν θα ταξιδέψει στην περιοχή «τις προσεχείς ημέρες»
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Άντονι Μπλίνκεν, θα ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή «τις προσεχείς ημέρες», ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Άντονι Μπλίνκεν, θα ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή «τις προσεχείς ημέρες», ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μερικές ώρες αφού τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, έπειτα από ένδεκα ημέρες πολυαίμακτων εχθροπραξιών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες του, ο κ. Μπλίνκεν σχεδιάζει να συναντηθεί στην περιοδεία του με «τον ισραηλινό, τον παλαιστίνιο» ομόλογό του καθώς και με αξιωματούχους άλλων «χωρών της περιφέρειας», προκειμένου «να εργαστούν μαζί για την οικοδόμηση καλύτερου μέλλοντος για τους Ισραηλινούς και για τους Παλαιστινίους».
Ο κ. Μπλίνκεν ενημέρωσε σχετικά τον ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι στη διάρκεια τηλεφωνικής τους συνδιάλεξης, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού ΥΠΕΞ.
- Εξιτήριο πήρε ο κτηνοτρόφος που κατέρρευσε αποχαιρετώντας με δάκρυα τα 450 πρόβατά του
- Η δεύτερη… νεότητα του Λιονέλ Μέσι: Οι εντυπωσιακοί αριθμοί του με την Ίντερ Μαϊάμι
- Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω πάρει την απόφαση από πάρα πολύ νωρίς να μην με ενδιαφέρει η σκέψη της πρώτης ρυτίδας»
- Στο μπλόκο στον Ε-65 στην Καρδίτσα ο Κουτσούμπας – «Στηρίζουμε τον αγώνα σας, χωρίς ναι μεν αλλά, χωρίς αστερίσκους»
- Netflix: Ποια είναι η Warner που εξαγόρασε ο γίγαντας του streaming – Η ιστορία του φημισμένου στούντιο
- LIVE: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος




