
Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω κάνει μόνο υαλουρονικό. Τι φταίω εγώ που έχω καλό DNA;»
Ο ηθοποιός μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις που πολλοί ισχυρίζονται πως έχει κάνει.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις που πολλοί ισχυρίζονται πως έχει κάνει ξεκαθαρίζοντας ότι τέτοιες φήμες «δεν τον ενδιαφέρουν». Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης της Φάρμας αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με το σεξ.
Μαζί με την Σοφία Μαριόλα ο Τζώρτζογλου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU και στο πλευρό της συντρόφου του έκανε δηλώσεις για τα σχόλια που ακούει για την εμφάνισή του.
«Δε με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox. Έχω κάνει μόνο υαλουρανικό. Κάποιοι είπαν ότι βάφω τα μαλλιά μου. Τι φταίω εγώ που έχω καλό DNA και στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;!» είπε ο ηθοποιός.
«Δεν με ενδιαφέρει το σεξ αν δεν υπάρχει έρωτας. Πριν γνωρίσω τη Σοφία, είχα να κάνω σεξ για 8 μήνες. Δεν με ένοιαζε. Μπορεί να έβλεπα δεκάδες δελεαστικά κορμιά γυναικών δίπλα μου απλώς όμως τα θαύμαζα», είπε, ενώ στην ερώτηση για το αν θέλει να κάνει παιδιά απάντησε: «Και ένα και δύο και τρία και πέντε! Τα παιδιά του Πειραιά θέλω να κάνω»
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο


