Μαλού: «Ήταν όνειρό μου να γίνω μαμά»
«Ένιωσα ανίκανη να φροντίσω το μωρό μου», είπε η τραγουδίστρια.
Τη γνωρίσαμε μέσα από το «Greek Idol 2», του οποίου ήταν και νικήτρια. Χαρούμενη, αισιόδοξη και πολύ ερωτευμένη, δεν σταματά στιγμή να τραγουδά. Ο λόγος για την Μαλού. Η 31χρονη τραγουδίστρια έχει καταφέρει και συνδυάζει καριέρα και προσωπική ζωή και τα πηγαίνει περίφημα.
Μιλώντας σήμερα στο «pop up» η Μαλού αναφέρθηκε στην μητρότητα και στο μωρό της ενώ αποκάλυψε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την μέση της.
«Δε μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι απ’ τους πόνους. Δε χάρηκα τις πρώτες στιγμές μαζί του. Ήταν όνειρό μου να γίνω μαμά. Έκανα παιδάκι στα 28», λέει μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε για 10 χρόνια με τη μέση της και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη μετά τη γέννηση του παιδιού της.
«Δεν είμαι καλή στο χώρο της showbiz. Στο να απασχολώ την επικαιρότητα. Με τον Χουάν είναι σαν να είμαστε παντρεμένοι. Δεν μας λείπει ο γάμος», συμπλήρωσε.
- ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνος βουλευτής δηλώνει αντίθετος με τον πόλεμο – «Αυτό δεν είναι ‘Πρώτα η Αμερική’»
- «Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω» – Δεν απηύθυνε ομιλία στο Σύνταγμα η Καρυστιανού
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
- LIVE: ΟΦΗ – ΑΕΛ Novibet
- Γιατί οι νέοι στη Σκωτία επιστρέφουν στα γαελικά;
- Τραμπ: Το Ιράν κατασκευάζει πυραύλους που θα χτυπήσουν τις ΗΠΑ – Δεν επιβεβαιώνεται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες
