
Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Σπάνια εμφάνιση για το ζευγάρι
H ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος φροντίζουν πάντα να περνούν χρόνο μαζί, κρατώντας βέβαια χαμηλούς τόνους όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης.
H Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο σύζυγός της Σπύρος Δημητρίου οχτώ περίπου μήνες από τη μέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.
H ερμηνεύτρια και ο δικηγόρος φροντίζουν πάντα να περνούν χρόνο μαζί, κρατώντας βέβαια χαμηλούς τόνους όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης. Οι δυο τους δεν πραγματοποιούν πολύ συχνά δημόσιες εμφανίσεις.
Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, με την τραγουδίστρια να επενδύει για ακόμη μια φορά στο casual στιλ προκειμένου να είναι άνετη.
Με μαύρο μακρυμάνικο στενό midi φόρεμα, denim jacket δεμένο στη μέση της και μαύρα sneakers συνόδευσε τον σύζυγό της και έδειχνε χαρούμενη και ευδιάθετη.
Το Σάββατο 15 Μαΐου η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα είναι στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σε μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, νέες επιτυχίες και εκλεκτούς καλεσμένους.

Με αφορμή τον καινούργιο της δίσκο «Πάρ’ το Αλλιώς», στον οποίο διασκευάζει τραγούδια της δεκαετίας του ’90, η μοναδική ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία, συγκίνηση, κέφι και χορό. H Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μας ταξιδεύει μελωδικά με την αψεγάδιαστη φωνή της ερμηνεύοντας τραγούδια της σημαντικής μουσικής της διαδρομής, όπως τα «Έλα», «Κόψε και μοίρασε», «Τα λέμε», «Δεύτερα Κλειδιά», «Αγάπη Δεμένη», τις τελευταίες της επιτυχίες «Σταθερό», «Παράξενη Βροχή- Σώμα Υποταγής» αλλά και γνωστά αγαπημένα τραγούδια.
Δίπλα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρεθούν σημαντικοί καλλιτέχνες χαρίζοντας μας ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Η σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη, ο μοναδικός Φίλιππος Πλιάτσικας και η αγαπημένη Κωνσταντίνα. Μαζί τους ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ελπίδα Γαδ και ο Marselino Sherifi.
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Θεσσαλονίκη: Φίδια εμφανίστηκαν σε νηπιαγωγείο – Ανήσυχοι οι γονείς
- Τσουκαλάς κατά Κεραμέως: Λαϊκισμός είναι να εχθρεύεσαι οτιδήποτε σύγχρονο και καινοτόμο
- Εσπερίδα του Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Πειραιά
- Βουλή: Την άρση ασυλίας Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας
- Κως: Δικαιώθηκε Γερμανός που είχε πληρώσει 7.186 ευρώ για οργανωμένο ταξίδι και δεν έβρισκε ξαπλώστρα



