BBC: «Τελειώνει του Γιανννούλη στη Νόριτς»
Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς
Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς, καθώς τα «καναρίνια» θα καταβάλουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τα χρήματα της ρήτρας που ενεργοποιήθηκε αυτόματα με την άνοδο της ομάδας στην Premier League.
Σύμφωνα με το BBC, ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είχε συμφωνηθεί όταν ο Έλληνας αριστερός μπακ μετακόμισε στην Αγγλία ως δανεικός.
Ο Γιαννούλης αναμένεται να γίνει και τυπικά «μόνιμος» ποδοσφαιριστής της Νόριτς την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, καθώς τότε ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»
- «Μου έφαγαν 40.000 € , όλο μου το εφάπαξ» – Γνωστός Ηρακλειώτης εξομολογείται πως έπεσε θύμα απάτης Bitcoin
- Ξεκινούν τα play offs στην Α1 Γυναικών: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό
- Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης
