Τζένη Μπαλατσινού: Με αθλητικό look βγήκε για γυμναστική στο Ζάππειο – Φωτο
Δείτε τι φόρεσε η Τζένη Μπαλατσινού για να αθληθεί στο κέντρο της πόλης.
Τα γυμναστήρια μπορεί να εξακολουθούν να είναι κλειστά όμως η Τζένη Μπαλατσινού δεν σταματά τα προσέχει την σιλουέτα της και να γυμνάζεται καθημερινά.
Με τον καιρό να ανοίγει η ίδια αποφάσισε να αυτή τη φορά να αθληθεί όχι στο σπίτι αλλά στο Ζάππειο, στο κέντρο της πόλης.
Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με αθλητικό αλλά κομψό look και έκανε τις ασκήσεις της με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του προπονητή της.
Άνετη και προσεγμένη η Τζένη Μπαλατσινού βγήκε για γυμναστική φορώντας ένα κολάν σε μπλε και μαύρο χρώμα, χαλαρό μαύρο top και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. To σύνολο ολοκλήρωνε ένα trendy τσαντάκι μέσης φυσικά μία μάσκα προστασίας.
Το Ζάππειο είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Τζένης Μπαλατσινού και σε κάθε ευκαιρία το επισκέπτεται, είτε μόνη της για να αθληθεί, είτε μαζί με το γιο ή το νεογέννητο μωράκι της για περίπατο.
Φωτο: NDP Photo Agency
Φωτο: NDP Photo Agency
Φωτο: NDP Photo Agency
- Η ρατσιστική ρητορική του Έλον Μασκ κλιμακώνεται – Έκανε post για τη φυλή σχεδόν κάθε μέρα του Ιανουαρίου
- ΠΑΣΟΚ: Αυτόνομη πορεία, αμφίπλευρη διεύρυνση, αντίπαλος η ΝΔ – Να παραιτηθεί ο Παναγόπουλος από την ηγεσία της ΓΣΕΕ
- Το καλύτερο beef της Cardi B μέχρι στιγμής: «Αν έρθουν πράκτορες της ICE σε συναλία μου θα τους γ@μήσουμε»
- LIVE: Σάκκαρη – Μούκοβα
- Αποχώρηση του Γενικού Διευθυντή του PIF Ι. Κωτσιόπουλου
- Λούτσα: Ένας ανήλικος νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο



