Βέμπερ: Συντονισμένη προσέγγιση της ΕΕ για την αντιμετώπιση της εμφάνισης του ινδικού στελέχους
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ σημειώνει ότι «ορισμένες περιπτώσεις Covid με την ινδική μετάλλαξη έχουν ήδη εμφανιστεί στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες της ΕΕ»
Την ανησυχία του για την εξάπλωση του ινδικού στελέχους του κοροναϊού εκφράζει ο Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ επισημαίνοντας ότι επείγει μία συντονισμένη ευρωπαϊκή προσέγγιση.
«Τα νέα για την εξέλιξη της κατάστασης τoυ κοροναϊού στην Ινδία είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Η ινδική μετάλλαξη φαίνεται να εξαπλώνεται γρήγορα και η κατάσταση εκεί απειλεί να ξεφύγει από τον έλεγχο» αναφέρει.
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ σημειώνει ότι «ορισμένες περιπτώσεις Covid με την ινδική μετάλλαξη έχουν ήδη εμφανιστεί στο Βέλγιο και σε άλλες χώρες της ΕΕ» και υπογραμμίζει ότι «αυτή τη φορά, οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ πρέπει να ενεργήσουν αμέσως και να επιβάλουν προσωρινή απαγόρευση εισερχόμενων πτήσεων από την Ινδία και κοινούς ευρωπαϊκούς περιορισμούς εισόδου».
« Χρειαζόμαστε επίσης μια ομοιογενή προσέγγιση για τους ελέγχους και τους κανόνες καραντίνας για άτομα που προέρχονται από την περιοχή. Δεν μπορούμε να αντέξουμε μια άλλη ανεξέλεγκτη μετάλλαξη να εξαπλωθεί στα αεροδρόμια μας. Επείγει μια συντονισμένη προσέγγιση της ΕΕ» καταλήγει ο κ. Βέμπερ.
- Anthropic: Το Claude Code αναλαμβάνει τον έλεγχο του υπολογιστή σας και υπόσχεται να εκτελεί άμεσα εργασίες
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Ποιο είναι το «Πηγάδι του Διαβόλου» – Εκεί που έχασε τη ζωή του ο 34χρονος δύτης
- Βίντεο από τον ισχυρό σεισμό στο Άγιον Όρος – «Οι πολυέλαιοι πήγαιναν και έρχονταν» λένε οι μοναχοί
- Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Πρώτες βοήθειες σε μία γυναίκα
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)


