ΚΕΔ : Ο ολλανδός Χίγκλερ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ο γάλλος Ντελαζόντ στο Βικελίδης
Ο ολλανδός Ντένις Χίγκλερ θα διευθύνει το αθηναϊκό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ενώ η ΚΕΔ όρισε το γάλλο Ντελαζόντ στο ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ο Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη
Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές των πλέι-οφ της Super League για την 5η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/4).
Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επέλεξε δυο ξένους ρέφερι στα ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και του Άρη με τον ΠΑΟΚ.
Στο ματς του ΟΑΚΑ ο άγγλος αρχιδιαιτητής όρισε τον ολλανδό Ντένις Χίγκλερ, ο οποίος είναι ρέφερι της κατηγορίες Elite της UEFA και δεν έχει σφυρίξει ξανά ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Όμως, ο 35χρονος ρέφερι είχε διευθύνει το Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 στις 8/8/2019 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και το Ελλάδα-Μολδαβία 2-0 στις 11/10/2020 για το Nations League.
Στο Άρης – ΠΑΟΚ ορίστηκε ο 28χρονος γάλλος Βίλι Ντελαζόντ, που δεν έχει «σφυρίξει» ποτέ ελληνική ομάδα ούτε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπολόνια – Σέλτικ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπολόνια – Σέλτικ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: ΠΑΟΚ – Μπέτις. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Μπέτις για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3 HD.