Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου
Τι έγραψαν στα social media.
Λίγο μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στο Κάστρο του Windsor, ο δούκας του Cambridge, πρίγκιπας Γουίλιαμ, και η Κέιτ Μίντλετον ανέβασαν ένα μικρό αλλά συγκινητικό μήνυμα στο Twitter θέλοντας να τον αποχαιρετήσουν.
Στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Twitter έγραψαν:
«Ο δούκας του Εδιμβούργου ήταν ένας αφοσιωμένος συνοδοιπόρος της βασίλισσας Ελισάβετ για σχεδόν 73 χρόνια, από την στέψη της το 1952 μέχρι τον θάνατό του».
Επιπρόσθετα ανέβασαν και 2 φωτογραφίες του πρίγκιπα Φίλιππου, μία φωτογραφία τους δίπλα στο φέρετρό του και άλλη μία όπου ο Γουίλιαμ, ο Harry και άλλα κοντινά μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθούν το φέρετρο στο St.George Chapel.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)
- Θεσσαλονίκη: Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- «Μετρητά για να κρατήσετε μετανάστες» – Το deal της Ευρώπης με τους μεσανατολίτες ηγέτες
- Ιράν: Ο Τραμπ δηλώνει ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ετοιμάζουν «πολύ δυνατές επιλογές»
- Ουκρανία: Νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων με drones κατά του Κιέβου
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό




