Κώστας Δόξας : Η πρώτη του ανάρτηση μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του ότι την κακοποιούσε
Ενάμιση μήνα μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες της πρώην συζύγου του, ο γνωστός τραγουδιστής έσπασε τη σιωπή του
Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση, ότι την κακοποιούσε, ο Κώστας Δόξας είχε κρατήσει χαμηλό προφίλ.
Τώρα, ενάμιση μήνα μετά τα περιστατικά που έλαβαν τεράστια δημοσιότητα, έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.
Η Μαρία Δεληθανάση είχε προχωρήσει σε μήνυση για τα συγκεκριμένα αδικήματα προς τον πρώην σύζυγό της και είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τα λόγια με τα οποία συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία είχαν συγκλονίσει.
Λίγα 24ωρα μετά ο τραγουδιστής, όπως είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή του, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή του Ant1 «YFSF» προκειμένου να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αλήθειας.
Η ανακοίνωσή του έγραφε τότε:
«Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου».
Ο τραγουδιστής 1,5 μήνα μετά και ύστερα από ένα αρκετό διάστημα αποχής και σιωπής από τα social media, έκανε την πρώτη του ανάρτηση.
O Κώστας Δόξας ανήρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζεται ένα τοπίο με σύννεφα και έγραψε: «Depends of pov» που σημαίνει «Εξαρτάται από την οπτική».
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»

