Η «καυτή» χρονιά του Λουίς Σουάρες με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενδέχεται να μην συνεχιστεί μετά τον ερχομό του καλοκαιριού.
Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «Todofichales.com», η σχέση του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι και πολύ… αρμονική, αφού ο Ουρουγουανός έχει έντονα παράπονα για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις σκέψεις αποχώρησης του παίκτη από την Μαδρίτη, με πάρα πολλούς μνηστήρες να συγκεντρώνονται γύρω από το όνομα του. Ένας από αυτούς λοιπόν είναι και ο σύλλογος της Λίβερπουλ, τον οποίο εξετάζει πολύ σοβαρά για να επιστρέψει ο Σουάρες.
Ο Λατινοαμερικανός πέρασε τρία χρόνια (2011-14) στο Μέρσισαιντ, έχοντας σημειώσει 82 τέρματα σε 133 συμμετοχές με την ομάδα της Premier League.
Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 11άδα του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30) – Μεϊτέ και Μύθου στις αρχικές επιλογές.
Παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 34’ και είχε μια τελική σε όλο το παιχνίδι, ο ψυχωμένος ΟΦΗ νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου όπως πέρσι! Σκόρερ ο Λαμπρόπουλος στο 45'.