«Celebrity Game Night» : Κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο MEGA με τη Σμαράγδα Καρύδη
Η Σμαράγδα δίνει το σύνθημα και «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.
Αυτή την Πέμπτη, η Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχεται στο ανανεωμένο σκηνικό του «Celebrity Game Night» ακόμα 6 celebrities που δηλώνουν έτοιμοι για όλα.
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναμετρώνται σε απολαυστικά και ευφάνταστα παιχνίδια με τον Ηλία Βρεττό, τη Μαντώ Γαστεράτου και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Η Σμαράγδα δίνει το σύνθημα και «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις. Εκτός από τα διασκεδαστικά «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κάνε μου λιγάκι Ντου-έτο» οι ομάδες διαγωνίζονται στα νέα παιχνίδια «Balla Vasta», «Δίχτυ» και «Τυχερό Κουτί».
Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη- αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Στο τέλος κάθε επεισοδίου ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.
Από το «Celebrity Game Night», δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, ανεβάζουν το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνουν το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς για μοναδικά ντουέτα έκπληξη.
Αντοχή, γρήγορα αντανακλαστικά και άφθονο γέλιο στο 2ο επεισόδιο του «Celebrity Game Night».
Δείτε το τρέιλερ:
- Γιατί ο Ζοχράν Μαμντάνι επέλεξε να εμφανιστεί με ένα τζάκετ Carhartt που σχεδίασε η σύζυγός του;
- Απείλησε ο Ολυμπιακός με σουτ του Σιπιόνι (vid)
- Χιμένεθ: «H ομάδα τα έδωσε όλα, όμως η ισοπαλία στην έδρα μας δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα»
- LIVE: Γιουβέντους – Λάτσιο
- Νορβηγία: Επιφανής διπλωμάτης παραιτήθηκε λόγω των δεσμών της με τον Έπσταϊν
- Γαλλία: Η κυβέρνηση χαρακτήρισε την Ανυπότακτη Γαλλία «ακροαριστερό κόμμα» – Σφοδρές αντιδράσεις