Η Πορτογαλία έμεινε στο 2-2 με τη Σερβία, αφού διαιτητής και επόπτης δεν είδαν το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του ματς, με τον CR7 να είναι δικαιολογημένα έξαλλος.
Στις δηλώσεις του μετά το ματς, πάντως, ο Φερνάντο Σάντος, που επίσης δεν μπορούσε να πιστέψει πως δε μέτρησε το γκολ, ανέφερε πως ο διαιτητής τού ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του.
«Η μπάλα μπήκε πάνω από το μισό της εστίας, αλλά αυτό δε μειώνει την προσπάθεια που κάναμε. Αλλά το να συμβαίνει αυτό σε ματς ενός τέτοιου επιπέδου δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δε μέτρησαν το γκολ, είναι απίστευτο» ανέφερε αρχικά ο Σάντος και συνέχισε:
«Ο διαιτητής μού ζήτησε συγγνώμη για τη συγκεκριμένη φάση. Πήγα στο δωμάτιο των διαιτητών και μου είπε πως έχω δίκιο, μετά είδε τις εικόνες και μου ζήτησε συγγνώμη. Του είπα πως στο γήπεδο τον σέβομαι, αλλά είναι απίθανο να μη μετράνε το γκολ».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.