Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σερβία και Πορτογαλία έμειναν στον… άσο με πρωταγωνιστή τον Μάκελι (2-2), «κόλλησε» το Βέλγιο (1-1)

Σερβία και Πορτογαλία έμειναν στον… άσο με πρωταγωνιστή τον Μάκελι (2-2), «κόλλησε» το Βέλγιο (1-1)

Σερβία και Πορτογαλία μοιράστηκαν από έναν βαθμό σε ένα... ροκ παιχνίδι, που πρωταγωνιστής έμελλε να είναι ο Μάκελι (2-2), με τον Ζοζέ Σα να μην βρίσκεται στo αρχικό σχήμα, ενώ το Βέλγιο «στραβοπάτησε» κόντρα στην Τσεχία (1-1)

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Σερβία και Πορτογαλία σε ένα απίστευτο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ντάνι Μάκελι, που δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Ρονάλντο (2-2). Εκτός εντεκάδας έμεινε ο Ζοζέ Σα από τον Φερνάντο Σάντος.

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Σερβία και Πορτογαλία σε ένα απίστευτο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ντάνι Μάκελι, που δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Ρονάλντο (2-2). Εκτός εντεκάδας έμεινε ο Ζοζέ Σα από τον Φερνάντο Σάντος.

Μαχητική Σερβία, αλλά με… βοήθεια του Μάκελι!

Η Πορτογαλία μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Ντιόγκο Ζότα, όμως η Σερβία μεταμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και πραγματοποίησε ένα καταπληκτικό comeback, κάνοντας το 2-2. Ωστόσο, στο τέλος ο Ρονάλντο πέτυχε το γκολ που θα χάριζε τη νίκη στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μάκελι δεν το μέτρησε.

Η ομάδα του Σάντος μπήκε πολύ δυνατά στο Βελιγράδι και με τον Ζότα να έχει κέφια και να σκοράρει δις σε διάστημα 25 λεπτών (11′, 36′) πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι μείωσαν χάρη σε γκολ του Μίτροβιτς (46′), ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας.

Έπειτα από 15 λεπτά ο ο Λάζοβιτς σέρβιρε στον Κόστιτς και εκείνος έφερε το ματς στα ίσια. Στη συνέχεια ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά, αλλά στο φινάλε… άναψαν τα αίματα, καθώς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιλένκοβιτς αποβλήθηκε και λίγο αργότερα ο Κριστιάνο έκανε ένα χλιαρό πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Μίτροβιτς έδιωξε την μπάλα, όμως εκείνη είχε περάσει την γραμμή.

Ωστόσο, ο Μάκελι είχε αντίθετη απόψη και παρότι επρόκειτο για καθαρό γκολ δεν έδειξε ποτέ σέντρα, με το τελικό σκορ να μένει 2-2.

ΣΕΡΒΙΑ: Ντμίτροβιτς, Μιλένκοβιτς, Σ.Μίτροβιτς, Πάβλοβιτς, Λάζοβιτς (46’ Μακσίμοβιτς), Σάβιτς, Γκουντέλι, Κόστιτς (71’ Ρίστιτς), Τάντιτς (81’ Ντζούριτσιτς), Βλάχοβιτς (46’ Ράντονιτς), Α.Μίτροβιτς (87’ Γιόβιτς)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Λόπες, Σέντρικ, Φοντέ, Τίας, Κανσέλο (72’ Μέντες), Ολιβέιρα (72’ Σάντσες), Ντανίλο, Φερνάντες (90+1’ Παλίνια), Μπερνάρντο Σίλβα, Ζότα (85’ Φέλιξ), Ρονάλντο

Στάση Τσεχία για το Βέλγιο

Το Βέλγιο άφησε βαθμούς κόντρα στην Τσεχία, με την ομάδα του Γιάροσλαβ Σίλχαβι να κρατάει το 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Προβόντ (50′), όμως μετά από 10 λεπτά ο Λουκάκου «χτύπησε» και έφερε το ματς στα ίσια, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΤΣΕΧΙΑ: Βάτσλικ, Τσουφάλ, Τσελούσκα, Κούντελα, Μπόριλ, Χόλες, Πρόβοντ (90+4′ Πέκχαρτ), Σούτσεκ, Μπαράκ (78′ Παβέλκα), Γιάνκτο (62′ Μάσοπουστ), Κρμέντσικ (78′ Βίντρα)

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Ντεναγιέρ, Βέρτονχεν, Καστάνιε, Ντε Μπρούινε, Ντεντόνκερ, Τίλεμανς, Μέρτενς (56′ Τροσάρντ), Τσαντλί (56′ Φοκέτ), Λουκάκου

«Στοπ» της Μάλτα στην Σλοβακία

Η Μάλτα έβαλε φρένο στην Σλοβακία και με τη μαχητικότητα της κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων νωρίς νωρίς με τους Γκάμπιν (16′) και Σαταριάνο (20′). Ωστόσο, η ομάδα του Στέφαν Τάρκοβιτς χάρη σε δύο γκολ των Στρέλιτς (49′) και Σκρίνιαρ (53′) έφερε το ματς στα ίσια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο».

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κούτσιακ, Κοτσέλνικ, Βαλιέντ, Σκρίνιαρ, Χάντσκο (39′ Χόλουμπεκ), Χροσόφσκι (82′ Σραντζ), Σούσλοφ (72′ Ρούσνακ), Κούτσκα (45′ Στρέλετς), Γκρέγκους, Μακ, Ντούρις (45′ Ρόμπερτ)

ΜΑΛΤΑ: Μπονέλο, Σάου, Πέπε, Μποργκ, Γ. Εμπόνγκ, Γκιλαουμιέρ, Τέουμα (90+1′ Κρίστενσεν), Καμεντσούλι, Γκαμπίν (68′ Γκρετς), Π. Εμπόνγκ (68′ Ενουόκο), Σαταριάνο (79′ Πισάνι)

Ιστορική νίκη για Λουξεμβούργο

Το Λουξεμβούργο εκμεταλλεύτηκε την τραγική αγωνιστική κατάσταση της Ιρλανδίας και πανηγύρισε την τέταρτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του και την πρώτη σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τον Σεπτέμβριο του 2008. Το νικητήριο γκολ το πέτυχε ο Ροντρίγκεζ (85′).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μπαζουνού, Κλαρκ (61’ ΜακΚλίν), Στίβενς, Ο’Σέι, Κόουλμαν, Ντόχερτι (46’ Μπρέιντι), Κάλεν (88’ Μόλουμπι), Νάιτ, Κόλινς (88’ Πάροτ), Ρόμπινσον (73’ Λονγκ), Μπράουν

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Μόρις, Μαχμούτοβιτς, Σανό, Γιανς, Μ.Μάρτινς, Μπαρέιρο, Κ.Μάρτινς, Ο.ΤΙλ, Β.Τιλ (79’ Ντεβίλ), Ροντρίγκες, Σινάνι (90+2’ Ζέρσον)

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024