Οι κολλητοί του Ηλία Μπόγδανου μιλούν για τον φίλο τους – Το Survivor και η σχέση τους
Στις Roomies βρέθηκαν οι Βασίλης Ζώης και Αλέξανδρος Κηρύκος, οι οποίοι μίλησαν για τη φιλία τους με τον Ηλία Μπόγδανο και όλα αυτά που τους συνδέουν
Στις Roomies βρέθηκαν οι Βασίλης Ζώης και Αλέξανδρος Κηρύκος, οι οποίοι μίλησαν για τη φιλία τους με τον Ηλία Μπόγδανο και όλα αυτά που τους συνδέουν.
«Μεγαλώσαμε μαζί» είπαν οι δύο και δήλωσαν ότι η απόφαση του Ηλία να μπει στο Survivor ήταν σοκ. «Ήταν σε μία περίεργη φάση και χάρηκε με το Survivor», ωστόσο όπως λένε, βλέπουν τον Ηλία να πεινάει πολύ.
«Αυτό μπορεί να τον φτάσει στο όριο» σημειώνουν, ενώ λένε πως ο Ηλίας έχει ό,τι χρειάζεται για να σηκώσει τελικά την κούπα του Survivor.
Οι δύο τους στέκονται στο πλευρό της κοπέλας του Ηλία, ο οποίος πριν φύγει της έγραψε γράμματα τα οποία λαμβάνει η ίδια σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, και πλέον όλοι περιμένουν να δουν την εξέλιξή του στο παιχνίδι αλλά και την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Δείτε αναλυτικά
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ



