Μπρούκλιν : Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς – Πληροφορίες για τραυματίες
Ένα αυτοκίνητο κατέληξε στο πεζοδρόμιο, έπειτα από καραμπόλα σε δρόμο του Μπρούκλιν.
Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, καθώς αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε πεζοδρόμιο του Μπρούκλιν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων.
Σύμφωνα με το Associated Press, τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν: τρεις οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, ενώ άλλοι τρεις τραυματίστηκαν ελαφριά. Οι ζωές τους φέρεται να μη βρίσκονται σε κίνδυνο.
Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ το ατύχημα στο οποίο φέρεται να εμπλέκονται άλλα τρία αυτοκίνητα, σημειώθηκε σε γειτονιά του Μπλρούκλιν, λίγο πριν τις 13:00 τοπική ώρα.
Το SUV που βρέθηκε στο πεζοδρόμιο φέρεται να ενεπλάκη σε καραμπόλα με άλλα τρία αυτοκίνητα και τελικά να κατέληξε πάνω στους πεζούς.
BREAKING: Multiple injured when car jumps curb in Brooklyn collisionhttps://t.co/q2BS2N4wwg pic.twitter.com/nfeSWOWISP
— ILee WINS (@IleeWins) March 26, 2021
- Σπέτσες: Συνελήφθη οδηγός βυτιοφόρου που έριξε λύματα σε δάσος
- Ολυμπιακός: Με Στρεφέτσα η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ (pic)
- Γιατί στις πλούσιες χώρες πολλοί νιώθουν φτωχότεροι, δίχως να είναι;
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας – Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική
- Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’ 3-1: Η «Μαύρη Θύελλα» νίκησε και παρέμεινε στην κορυφή
- Ο Βιλντόζα πήρε το… πορτοφόλι του Πετρούσεφ και χάρισε τη νίκη στη Βίρτους (vids)



